Ne var ne yok?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

23 Yıldır İlk Günkü Heyecanla Area Mobilya

07pixel

Yeni Üye
1999 yılında Area Mobilya ismiyle sektöre adım atan Area, mobilyanın başkenti İnegöl'de kuruldu. Konfor, kalite ve özgünlük arayışının ötesine geçen tutkusuyla misafirlerine lüks bir deneyim sunmayı hedefleyen Area, değişen dekorasyon trendlerini de göz önünde bulundurarak her yeni gün aynı inanç ve kararlılıkla yaşam alanlarına güçlü konseptler katıyor. Yatak odası, yemek odası, duvar üniteleri, koltuk takımları ile birlikte tüm yaşam alanlarının enerjisine uygun sehpa ve aksesuar tasarımlarını 23 yıldır tüm dünyanın beğenisine sunuyor. Güven, kalite ve estetiği kurum kültürüne belirleyici unsurlar olarak entegre eden Area, ileri teknoloji ve güncel trendleri harmanlayan üretim felsefesiyle global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Area'nın felsefesi, iç dinamiklerinde tutarlı bir organizasyonu içerir. Doğru çaba, doğru hedef ve doğru inanç üzerine inşa edilen bu felsefe; dünyanın tüm coğrafyalarında Türk mobilyasının sadık bir marka elçisi olmak üzere tasarlanmıştır. Etik ticari kaygılarla iş ortaklarının memnuniyetini ön planda tutan Area, ev sahipliği yaptığı her eve konfor ve kalite getirmeyi güçlü bir değer olarak kabul eder. Area, her yaratımı özgünlük ve konfor üzerine temellendirerek üretim sürecine başlarken, satın alma öncesi süreci ve satın alma sonrası hizmeti çözüm odaklı hale getirerek güvene dayalı bir marka kimliğinin sorumluluğunu taşır.

Moderatör tarafında düzenlendi: